Kuchařské čarování
Předsilvestrovské čarování Petra Stupky. Každá chuťovka by měla mít sama za sebe svůj charakter
Kuchařské čarování
České Budějovice
Co jsou to slavnostní maličkosti? Chuťovky, chlebíčky,… Ano, proč ne, ale jen tak na uvítanou, na lehké zakousnutí, aby po dobu večera neosychaly na stolech. A k tomu přidáme i mexickou inspiraci na pohoštění - tortilly, vrapy a recept na zapečené tortilly s trhaným vepřovým masem.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kuchařské čarování na placato – pizza, slané koláče, sladký frgál
Kuchařské čarování
-
Zapékané špagety s masovými kuličkami. Pravá Itálie na našem jídelním stole, spokojenost všech jistá
Vaříme s Habadějem
-
Dort z plněných tortill
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Pochoutky s Janem Budařem
Pochoutky na talíři
-
Chili Ta Thuy o své kuchařské knize: Reflektuje mě. Je to takový podivný česko-vietnamský miš-maš
Blízká setkání
-
Tortilla, rychlá a jednoduchá večeře plná bílkovin....
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Sváteční jiné řízky od Kateřiny Novotné
Pochoutkový rok
-
Kapr na modro, salát vídeňského typu, polévka houbová. Proč ne? říká kuchař Václav Forman
Dobrá rada
-
Jak na nejhezčího velikonočního beránka? Základem je správně nachystaná forma, radí pekařka
Dva na Dvojce