Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o tom, jak vést souběžně různé gastroprojekty
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Možná i vy už dlouho zvažujete náplň svého podnikání. Dlouho vymýšlíte jeden dokonalý byznys. A pak jsou lidé jako Anna Skořepová, kterým jeden hrnec přijde málo – kdysi se pokoušela provařit celou tlustou „Sandtnerkou“, spolu s tím začala pomáhat v českém hnutí Slow Food a dnes provádí turisty, vaří domácí vývar a prodává lahvovanou limonádu.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o snové práci recenzenta jídla
Ve vlastní šťávě
-
Tip Juliany Maškrtnice: Vyrazte do žižkovského pekařství pro domácí croissant nebo briošku
Tip
-
Ať si města otevřou řeznictví a kožešnictví! Pro Polední sirény je problém nutrií vyřešen
Polední sirény
-
V Kruhu zdraví mají 2 ze 3 pracovníků handicap, přesto dokážou navařit pro dvě stě lidí
Kdo umí, ten umí
-
Host: ředitel Petr Houšť z paraCENTRA Fenix o životě po poranění míchy a páteře
Apetýt
-
Udělejte si pikantní kuřecí játra s rýží. Bude to taková nostalgická vzpomínka na naše dětství
Vaříme s Habadějem
-
Hermelínový fenomén pochází ze Sedlčan
Pochoutkový rok
-
Petr Voldán: Kam až? Kam pustíme
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj