Glosa dne aneb Co týden dal
Petr Voldán: Kam až? Kam pustíme
Glosa dne aneb Co týden dal
Hradec Králové
Někdy se opravdu divíme, s čím dokáží výrobci a prodejci ještě přijít. Třeba v různých příchutích jinak tradičních pokrmů nebo nápojů. Letní cestování nabízí ještě větší možnost se s takovými výstřelky setkávat. Jsou takové inovace dobré nebo jde jen o marketingová lákadla? Odpověď není jednoznačná, soudí v dnešní prázdninové glose autor Petr Voldán.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Petr Voldán: Klenoty z venkova aneb Tak zase za rok
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Dýně jsou tradiční podzimní surovinou. Udělejte si je jako rizoto. Zkrátka - v jednoduchosti je síla
Vaříme s Habadějem
-
Jak se správně počítá čtrnáctidenní lhůta k reklamaci? To přesně ví spotřebitelský rádce Josef Černý
Radioporadna
-
Svátek slevového šílenství? Úspora na Black Friday je mizivá. Prodejci cílí na emoce, míní dTest
Dva na Dvojce
-
Eva Kadlčáková: EN jako NE aneb Našinci náznak nestačí
Fejetony Evy Kadlčákové
-
Snižme hloubku i objem slev a klesnou i běžné ceny, věří...
Pro a proti
-
Ve výrobně skleněných foukaných ozdob mají v těchto dnech plné ruce práce s vánoční kolekcí
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Salmonelóza si v létě volno nebere. Právě naopak
Zdraví v cajku