Tip
Tip Juliany Maškrtnice: Vyrazte do žižkovského pekařství pro domácí croissant nebo briošku
Tip

Radio Wave
Pekařka a foodblogerka Juliana Fischerová Maškrtnica si pro vás tento týden připravila doporučení na několik nových podniků. A přidala také jeden výlet za jídlem. Pokud dostanete chuť na sladké a budete v okolí pražského Žižkova, určitě zavítejte do pekařství Defidu v Rokycanově ulici. Vyzkoušet můžete třeba domácí croissanty s pistáciovým krémem, briošky nebo si rovnou objednejte dort z pěti vrstev.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Tip Juliany Maškrtnice: Ochutnat poctivý ramen teď není problém ani v Praze
Ve vlastní šťávě
-
Foodblogerka Juliana Fischerová: O chlebový kvásek se musíte starat každý den
Blízká setkání
-
Recept dne; Malé recenze Jana Skácela; Poradna - Jan Šmikmátor poradí, jak
Apetýt
-
Moderuje Jana. Host: šéfkuchař Jan Punčochář. Chuť - jestli rádi jíte, je dnešní díl přesně…
Klub Rádia Junior
-
Rumunský recept na rychlý hlad? Přece covrig právě vytažený z pece
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Povídání s nehtovou designérkou Janou Paraščincovou o trendech péče o nehty pro přicházející…
Dámská jízda
-
Host: Ivana Hollanová, pekařka, cukrářka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Marmelády, ovocné vůně a chutě v Dobrotách od tetičky propojují silný životní příběh Jany Šrytrové
Návštěva