Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě o spontánně kvašeném víně za poslechu housu
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Svírá se vám žaludek při představě rozhovoru se someliérem, ale rádi byste se o víně dozvěděli víc, než jen že je červené, bílé, suché nebo sladké? Parta nadšených vinných geeků už po dvacáté organizuje neformální vinný pop-up, na kterém se naturální víno propojuje s netradičními prostory i hudbou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě o francouzském cidru z Čech. „Chuťová výchova u nás se lepší,“ říká výrobce
Ve vlastní šťávě
-
Jak poznat kvalitní víno od špatného? Mistrovský kurz sommeliéra Jakuba Přibyla
Mistrovský kurz
-
Sabráž? Je to show, hlavně musíte mít dobře vychlazenou lahev sektu, popisuje sommeliér
Hovory
-
Radko Kubičko: Tiché víno nadále dosti politicky hlasité
Názory a argumenty
-
Bílé víno z červených hroznů? Nic nemožného
Encyklopedie Radiožurnálu
-
Víno pijte pro dobrou náladu, ne na smutek, říká Oldřich Bujnoch
Zálety Aleny Zárybnické
-
Sklenku na víno držíme vždy jen za stopku. Rozdíl je ve výšce, říká Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Odborník: Víno má narozdíl od piva nebo lihovin vazbu na původ. Spotřební daň může vinařství pohřbít
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Vinařská stezka v Kuksu nabízí poučení o víně i romantickou...
Česko – země neznámá
-
Mrazy způsobily škody na vinohradech v řádech stovek milionů korun, říká Chlad ze svazu vinařů
Ranní interview