Mistrovský kurz
Naučte se poznat kvalitní víno a vychutnat si všechny jeho chutě. Mistrovský kurz sommeliéra Jakuba Přibyla
Mistrovský kurz
Dvojka
I svět vína má svá pravidla. A když je budete znát, lépe tento nápoj oceníte. V Mistrovském kurzu sommeliér Jakub Přibyl vysvětlí, co odděluje dobré víno od špatného. Dozvíte se, zda kvalitnější víno bývá automaticky i dražší. Uslyšíte také praktické rady, jak víno vhodně sladit s pokrmem. A proč je pro lepší porozumění vínu důležitější spíš paměť než například speciální talent?
Lenka Nechvátalová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sommeliér Ivo Dvořák: Nekvalitní víno bude i po svaření cítit. Svařujte jen to, které vám chutná
Blízká setkání
-
Host: Klára Kollárová, národní sommelierka ČR
Noční Mikrofórum
-
Sýr, olivový olej a chléb. To je svatá trojice, která s vínem funguje vždy, říká someliér Ivo Dvořák
Alex a host
-
Trénujte si pozornost ke svým myšlenkám a pocitům. Mistrovský kurz lektora meditace Michala Dvořáka
Mistrovský kurz
-
Víno pijte pro dobrou náladu, ne na smutek, říká Oldřich Bujnoch
Zálety Aleny Zárybnické
-
Dobré víno nemusí být drahé. Důležitější je, s kým ho ochutnáte, nabádá sommeliérka
Hovory
-
Bílé, červené, šumivé. Jakou teplotu má mít při podávání víno? Souvisí s tím i držení sklenky
Pochoutkový rok
-
Je dražší víno lepší? Je nutné se vzdělávat, abyste...
Glosa Pavla Maurera
-
Radko Kubičko: Tiché víno nadále dosti politicky hlasité
Názory a argumenty
-
Vydejte se na Cestu vína. Zámecké vinařství Třebívlice...
Česko – země neznámá