Zálety Aleny Zárybnické
Víno pijte pro dobrou náladu, ne na smutek, říká Oldřich Bujnoch
Zálety Aleny Zárybnické

Pardubice
Ne nadarmo se říká, že dobré víno je jako dobrý aforismus. Obojímu se musí napřed porozumět, neboť pak teprve je lze správně vychutnat. Abychom si tedy mohli víno vychutnat, dozvíme se o něm víc. Pozvání přijal sommelier Oldřich Bujnoch.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Bílé, červené, šumivé. Jakou teplotu má mít při podávání víno? Souvisí s tím i držení sklenky
Pochoutkový rok
-
V naturálním nanovinařství pod Lovošem vzniká kromě jiných i oranžové víno
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Jak poznat kvalitní víno od špatného? Mistrovský kurz sommeliéra Jakuba Přibyla
Mistrovský kurz
-
Vyráběl víno, ale byl z toho bolehlav. Příběh o jednom vykukovi z Miroslavi v podání Zdeňka Junáka
Srdcovky Zdeňka Junáka
-
Vítejte v tokajském ráji. Jaroslav Ostrožovič vypráví o výrobě Tokaje na jihovýchodním Slovensku
Apetýt
-
Dobré víno nemusí být drahé. Důležitější je, s kým ho ochutnáte, nabádá sommeliérka
Hovory
-
Vinaři letos očekávají kvalitní víno
Zprávy z Vysočiny
-
Václav Souček: Školení
Glosa dne aneb Co týden dal
-
Vydejte se na Cestu vína. Zámecké vinařství Třebívlice...
Česko – země neznámá
-
Svěží, lehké, s chutí ovoce. Otvíráme svatomartinská vína
Radioporadna