Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě o francouzském cidru z Čech. „Chuťová výchova u nás se lepší,“ říká výrobce
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Po vlně speciálních piv Česko objevuje anglický cider, francouzský cidre nebo po česku jabčák. Jelikož cidrový trend tu už nějakou chvíli máme, začaly tento alkohol prodávat i některé velkopivovary, ale jeho výroba je často na hony vzdálená originálu. Jaké jsou rozdíly mezi řemeslným cidrem a průmyslovým a jak dlouho takový nápoj zraje? O tom jsme se Ve vlastní šťávě bavili s Jáchymem Klimentem, výrobcem francouzského cidru ze Všenor.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě o spontánně kvašeném víně za poslechu housu
Ve vlastní šťávě
-
Každá lahev je jedinečná. Ovoce proměňujeme na umělecké dílo, říká o výrobě cidre Jáchym Kliment
Dopolední Region
-
Ondřej Procházka, obchodník s vínem
Dvacet minut Radiožurnálu
-
Hovory
-
Komu není rady, na toho platí donucovací prostředky
Krimipříběhy z kraje pod Ještědem
-
Východočeské výlety
-
Jsme národem pivařů. Je to dobře nebo špatně?
Radioporadna
-
Apolena Rychlíková: Česko, alkoholová velmoc. Problémy začínají už u mladých dospívajících
Názory a argumenty