Dopolední Region
Knedlíkárna v Kosově Hoře sází na jednoduchost. Ty nejlepší recepty na knedlíky vymyslely už naše babičky
Dopolední Region
Region
Jak uvařit dobrý knedlík? Šárka Stehlíková z Knedlíkárny nedaleko Sedlčan říká, že v jednoduchosti je síla. Není potřeba nic vymýšlet, naše babičky ty nejlepší postupy vymyslely už dávno. Za úspěchem knedlíků z Kosovy Hory jsou zkušené kuchařky, poctivá ruční práce a kvalitní suroviny.
Barbora Kvapilová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lidka kdysi patřila mezi nejlepší čokolády na světě. V Kutné Hoře už se zase vyrábí a sklízí ocenění
Dopolední Region
-
Babiččiny smažené buchtičky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Ve vlastní šťávě: Na stáži je důležité nasát filozofii restaurace a tu se snažit přenést
Ve vlastní šťávě
-
O jídle v dobách svatého Václava a nejstarší recepty z našich krajů
Kuchařské čarování
-
1114. schůzka: Na mých kánoích česká vlajka
Toulky českou minulostí
-
Chalupářské vepřové plátky
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Jarní polévka s podmáslím a zastřeným vejcem
Vaříte tradičně s Českým rozhlasem Karlovy Vary
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu