Ve vlastní šťávě
Chameleonská „nemoc“ histaminová intolerance: Jak se nezbláznit ze zakázaných potravin?
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Ještě pár let zpátky byl pojem histaminová intolerance (HIT) mezi běžnou populací neznámý. Střih, je rok 2020 a mnozí vaši známí najednou vynechávají chleba, alkohol, ale taky rajčata, špenát, kysané zelí nebo houby. Od svých lékařů dostali seznam jídla, které nesmí, a s ním pocit, že budou muset žít z prány. Právě pro ně píše Kateřina Váňová blog s recepty, ale i návodem, jak to celé zvládnout.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Potravinová a histaminová alergie a intolerance. Téma pro nutriční terapeutku
Lékárna
-
Zpověď anorektičky: Vážila jsem 31 kilogramů
Máme hosty
-
Hospodyně na Valašsku připravovaly a pekly chleba 24 hodin. Vyplatí se to i dnes
Pochoutkový rok
-
Možnosti vybrat si a zároveň pohlídat lepek v jídle jsou, můžete i mlsat, říká nutriční terapeutka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Čeká nás rok jednoduchých konceptů, říká foodkritička Klára Donathová
Ve vlastní šťávě
-
Plýtvání jídlem je dnes běžné, proto vás naučíme, jak použít starý chleba
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Lukáš Jelínek: Ministr Válek je zavalen problémy, účinná řešení však chybějí
Názory a argumenty
-
Balanc
-
Bezlepková dieta? Hlavně změna stravovacích návyků
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou