Lékárna
Potravinová a histaminová alergie a intolerance. Téma pro nutriční terapeutku
Lékárna
Ostrava
Už se vám někdy stalo, že jste po jídle měli problémy se zažíváním, začala vám téct rýma, pociťovali jste svědivost na sliznicích nebo jste dokonce otekli? Pak může jít o potravinovou a histaminovou alergii a intoleranci.
Ivana Šuláková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Chameleonská „nemoc“ histaminová intolerance: Jak se nezbláznit ze zakázaných potravin?
Ve vlastní šťávě
-
Příčinou žaludečních vředů je nejčastěji stres
Doktorská rada
-
Zažívací problémy nemusí souviset jen s jídlem
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Je bezpečné jíst klíčící brambory?
Zdraví v cajku
-
Glosa Pavla Maurera
-
Když bude jíst dítě ořechy, vyhne se alergii? Názory expertů se liší
Dnešní Plus
-
Jak se letos vyhnout nachlazení? S pomocí bezu, skořice, šťávy z brusinek, zeleného i černého čaje
Přírodní lékárna
-
Alergičtí můžete být na pyl i vodu. Jak „funguje“ alergie, kolik lidí ji má a na co všechno?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
„U nás doma mají pocit, že alergie je otázkou vůle.“ Omeletky Haliny Pawlowské o dechu
Omeletky