Ve vlastní šťávě
Čeká nás rok jednoduchých konceptů, říká foodkritička Klára Donathová
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Uplynulý rok byl pro gastronomii, podobně jako pro kulturu, spíš průšvihem. Přesto se našlo i pár světlých momentů, otvíraček a proměn, které nepříjemné pocity z něj trochu vyvažují. Spolu s gastronovinářkou Klárou Donathovou jsme mluvili o tom, co ji potěšilo, co se komu povedlo, a také o tom, co čekáme v roce 2021.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Předpověď pro gastro v roce 2023: Více zeleniny, sounáležitosti a dostatek omastku
Ve vlastní šťávě
-
Rok 2023 a výhled do roku 2024 očima hejtmana Ústeckého kraje
Host Dopoledního expresu
-
Sportovní Silvestr 2023. Kdo a co nás pobavilo v uplynulém roce?
Tribuna
-
S migrénou nepouštět! Máváme zlatou korouhví zahraničních nezávislých novinek
Špína
-
Možná přijde i papež. Náboženské vrcholy a propadáky roku 2020
Hergot!
-
Svíčková z dýně od Michala Kleina
Pochoutkový rok
-
Šváb chuťově není špatný, ale lidé u něj mají největší blok, říká Milan Václavík ze spolku Hmyz na talíři
Vařte s námi