Host Dopoledne pod Ještědem
Možnosti vybrat si a zároveň pohlídat lepek v jídle jsou, můžete i mlsat, říká nutriční terapeutka
Host Dopoledne pod Ještědem
Liberec
Na křupavý rohlík nebo voňavý pšeničnožitný chléb by měli zapomenout lidé, kteří mají onemocnění celiakie. Jak si i přesto dopřát pečivo, které neublíží, poradí zkušená nutriční terapeutka Romana Šrytrová, se kterou si připomeneme, jaké jsou nejčastější příznaky tohoto onemocnění, v čem spočívá, jak si sestavit jídelníček, a také přidá recepty na zdravé mlsání.
Iveta Kalátová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Při nizkosacharidové dietě hubneme nejdřív vodu, tuky až po delší době, upozorňuje specialistka
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Nejlepší chléb? Kvaskový žitno-pšeničný
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Mezi hlavní prevence onemocnění dnou patří dieta
Doktorská rada
-
Rumunský recept na rychlý hlad? Přece covrig právě vytažený z pece
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
O migréně s neurologem
Host Dopoledního expresu
-
Bezlepkové beránky a další pečivo nabízí pekařka ve Volarech. Recepty každý rok znovu testuje
Zprávy z jižních Čech
-
Hospodyně na Valašsku připravovaly a pekly chleba 24 hodin. Vyplatí se to i dnes
Pochoutkový rok