Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Petrem Hartmanem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Petrem Hartmanem
Petr Hartman, moderátor a komentátor Českého rozhlasu Plus

Plus

Odkaz Karla Schwarzenberga; Sněm TOP09 podle očekávání; Nová strana demokratická strana v Česku?; Pirátská přímá demokracie snad až příliš přímá; Premiér má k lidu blíže? Izrael, Hamás a dezinformace, Historické paralely války na Ukrajině.

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • O Karlu Schwarzenbergovi, který zemřel ve věku 85 let, o víkendovém sněmu TOP 09, o prostoru pro založení nové politické strany v Česku. O problémech Pirátů. Také o tom uslyšíte v analýzách a názorech, které pro vás připravili renomovaní komentátoři. Pokud možno ničím nerušený poslech, tentokrát v neděli vám přeje Petr Hartman.

  • Názory a argumenty.

  • Ve věku 85 let zemřel Karel Schwarzenberg, výrazná osobnost nejenom tuzemské politiky. Služba naší zemi byla pro Karla Schwarzenberga nejen kontinuitou rodu, ale naprosto přirozeným posláním. Bylo mi ctí znát ho osobně, uvedl v této souvislosti prezident republiky Petr Pavel. Slovo má spisovatel Karel Hvížďala.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají