Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem

Názory a argumenty

Poslechněte si všechny nedělní komentáře s Ondřejem Konrádem
Ondřej Konrád

Plus

Petr Honzejk: Nedostatek škol jako symptom nemoci českého státu; Poznat, nebo zapomenout?; Putin a Si se vzájemně potřebují; Staré novinky o vládě Hamásu; Většina Američanů chce razantní změnu. Dva okoukaní (ex)prezidenti ji nenabídnou; V sadě skví se zmrzlý květ, klimatická katastrofa to na pohled; Praha jako nejpočmáranější město Evropy.
Ondřej Konrád

Přepis epizody

Přepis mluveného slova do textu je prováděn automatizovaným systémem a proto obsahuje mnoho nepřesností. Je určen pouze pro rychlou orientaci a vyhledávání. Nalezené výsledky vyhledávání jsou v přepisu zvýrazněny podbarvením.
  • Pokud jde o školství, stát moc nefunguje. Prezidenti Ruské federace a Číny se vzájemně potřebují. Staré novinky o vládě Hamasu anebo většina Američanů chce razantní změnu, ale dva okoukaní prezidentští kandidáti ji asi nenabídnou. To jsou titulky vybraných příspěvků právě začínajícího svátečního vydání relace, komentářů a poznámek k aktuálnímu dění ve světě i doma. A ze studia zdraví Ondřej Konrád. Dobrý den.

  • Názory a argumenty.

  • Nejprve žhavé domácí téma, totiž přijímací zkoušky na střední školy. Slovo má vůči státu v oblasti školství skeptický zástupce šéfredaktora Hospodářských novin Petr Honzejk.

Ostatní také poslouchají

Vybíráme z e-shopu Českého rozhlasu