Ve vlastní šťávě
Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Velikonoce jsou z gastronomického hlediska jednoznačně časem zeleného lupení, vajec a jehňat nebo kůzlečího masa. O tom, co se stane, když živočišnou složku vynecháme, jsme se bavili s Nikoletou Kováčovou známou jako Surová dcérka. Na svém blogu připravuje hravé rostlinné verze klasických jídel, které potěší nejen vegany.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Lákalo nás spojit chov ryb a pěstování zeleniny, říká majitel akvaponické farmy
Ve vlastní šťávě
-
U přípravy skopového a jehněčího platí tři pravidla: Nechvátat, nechvátat a nechvátat
Pochoutkový rok
-
Velikonoční nádivka by na svátečním stole neměla chybět. Tradice velí použít na přípravu trojí maso
Vaříme s Habadějem
-
Tohle psovi nikdy nedávejte! Jaké jídlo mu škodí?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Vegetariánství může skončit i kvůli opečenému buřtu. Co si myslí o špekáčku Polední sirény?
Polední sirény
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Buchty: Vegetariáni nejí jen zrní, proboha
Buchty
-
Adventní věnec za pár korun a dietní triky exministryně spravedlnosti
Dámská jízda
-
Tip Juliany Maškrtnice: Nové Baues bistro v pražské Libni nabízí asijské fusion menu
Tip