Kuchařské čarování
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování

České Budějovice
Blíží se jaro, a tak je tu předjarní Kuchařské čarování kulináře Petra Stupky. Bude se věnovat bylině, kterou bychom měli uctívat, ale přitom se jí vyhýbáme, tedy kopřivě. Dále poradí, jak si připravit nejčerstvější zeleninu neboli jak nechat naklíčit čočku nebo fazolky, a zbyde místo i na kus masa.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
O jídle v dobách svatého Václava a nejstarší recepty z našich krajů
Kuchařské čarování
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Polešniky Beaty Pilchové jsou 100 let starým jídlem horalů z Beskyd. Nejlepší jsou z raných brambor
Pochoutkový rok
-
Netradiční špízy z mletého krůtího masa. Tvoříme kuličky nebo válečky, které napichujeme na špejle
Vaříme s Habadějem
-
Jarní kulinářské inspirace v podání šéfkuchaře Jana Kostky
Poradna
-
Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová
Ve vlastní šťávě
-
Špenát a polníček v zimě pomohou záhonům a zjara zpestří náš jídelníček
Zahrádkářské tipy
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Zahradník radí: Jak se zbavit nezvaných slimáků a ochránit zahradu před plísněmi
Host Dopoledne pod Ještědem