Kuchařské čarování
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování

České Budějovice
Blíží se jaro, a tak je tu předjarní Kuchařské čarování kulináře Petra Stupky. Bude se věnovat bylině, kterou bychom měli uctívat, ale přitom se jí vyhýbáme, tedy kopřivě. Dále poradí, jak si připravit nejčerstvější zeleninu neboli jak nechat naklíčit čočku nebo fazolky, a zbyde místo i na kus masa.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vše, co je třeba vědět o chřestu a jeho přípravě
Kuchařské čarování
-
Tvarohové knedlíky máme spojené s jahodami a začátkem léta. Ale skvělé jsou i s podzimními jablky
Vaříme s Habadějem
-
Rady výživové poradkyně, tipy pro zdraví, ale i ekologický úklid
Dámská jízda
-
Rady pro váš zdravější život vám nabídne MUDr.Miroslav Šuta, kterého si k mikrofonu pozval Vladimír…
Zdraví v cajku
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 6. 11. 2022
Pochoutkový rok
-
Vlákninu, ty správné mikroby, ale i pohyb a optimální hmotnost – tak to má tlusté střevo rádo
Apatyka
-
Diskusní pořad, dnes na téma: Trávník nebo půdopokryvné rostliny?
Káva o čtvrté
-
Šéfkuchař Přemek Forejt: Ideální Štědrý den? Miluju ležet na gauči a dívat se na pohádky
Pochoutkové Vánoce
-
Bez poctivého šlapaného zelí a pohanky se neobejdeme, říká valašský šéfkuchař Jiří Hrachový
Ve vlastní šťávě