Kuchařské čarování
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
České Budějovice
Blíží se jaro, a tak je tu předjarní Kuchařské čarování kulináře Petra Stupky. Bude se věnovat bylině, kterou bychom měli uctívat, ale přitom se jí vyhýbáme, tedy kopřivě. Dále poradí, jak si připravit nejčerstvější zeleninu neboli jak nechat naklíčit čočku nebo fazolky, a zbyde místo i na kus masa.
Petr Stupka
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sladké pečivo s mákem, medem a dalšími dary podzimu
Kuchařské čarování
-
Dip s pečeným česnekem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Netradiční špízy z mletého krůtího masa. Tvoříme kuličky nebo válečky, které napichujeme na špejle
Vaříme s Habadějem
-
Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová
Ve vlastní šťávě
-
Světlá, tmavá, na sucho, ale i cibulová. Jak připravit jednotlivé druhy jíšek? Prozradí Babské rady
Babské rady
-
Zahradník radí: Jak se zbavit nezvaných slimáků a ochránit zahradu před plísněmi
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Adventní věnec za pár korun a dietní triky exministryně spravedlnosti
Dámská jízda
-
Číčánková polévka je rychle hotová a chutná. Naučila nás ji vařit Zdeňka Majerová z Dobřan
Pochoutkový rok
-
Jak některé pražské restaurace vnímají moderní českou kuchyni Aneb kuchařovo zoufalství
Glosa Pavla Maurera