Vaříme s Habadějem
Velikonoční nádivka by na svátečním stole neměla chybět. Tradice velí použít na přípravu trojí maso
Vaříme s Habadějem
Hradec Králové
Původně se velikonoční nádivka připravovala bez pečiva. Z mléka a krupice se svařila hustá kaše, do ní se zamíchala vejce a na kousky natrhané nebo pokrájené maso (často kůzlečí). Pak se přidaly zelené bylinky a upekla se.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Veganská nádivka ani volské oko není problém, říká veganská blogerka Nikoleta Kováčová
Ve vlastní šťávě
-
Telecí závitky se sardelovou nádivkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jiří Babica: Budu nosit camping salát v kraťasech
Brambora s vejcem
-
Velikonoční sekaná pečeně z trojího druhu masa od Boženy Tompichové s vejci
Pochoutkový rok
-
Poslové jara v kuchyni, kouzla s vejci a sladká omeleta Monako
Kuchařské čarování
-
Hody, hody doprovody! Vajíčka (a nejenom velikonoční) v lidových, folkových i rockových písničkách
Světla ramp
-
Velikonoční rituály
Seriál týdne pod Ještědem
-
Mrkvová polévka s kuřecím masem. Podávaná se zakysanou smetanou, černým sezamem a lístky koriandru
Vaříme s Habadějem