Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Zbytečné pohyby v kuchyni
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Zbytečné pohyby v kuchyni
Radio Wave
Konec roku svádí k bilancování, k přehodnocování, uzavírání účtů a utrácení zbylých peněz. Místo abychom zabředávali do nekonstruktivní sebekritiky vlastních pokusů o světovou gastronomii, pojďme se podívat na několik našich oblíbených a zbytečných pohybů v kuchyni.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Gastro se vrátilo ke své podstatě – a tou je dobré jídlo, říká šéfkuchař Radek David
Ve vlastní šťávě
-
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Květiny na talíři, houby pro dlouhověkost nebo exotická...
Glosa Pavla Maurera
-
Zelenina, kterou byste nečekali, že Josef Maršálek přidá do sladkého těsta kvůli vláčnosti
Pochoutkový rok
-
40 % všech potravin v USA skončí v koši. Parta nadšenců řekla...
Dopolední Radiožurnál
-
Sladkokyselé zelí s uzeným
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Luštěniny rostou na každém kontinentu, kromě Antarktidy
Kuchařské čarování
-
Co hýbalo společností v roce 2016?
Vertikála