Pochoutkový rok
Zelenina, kterou byste nečekali, že Josef Maršálek přidá do sladkého těsta kvůli vláčnosti
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Letní období je časem, kdy sklízíme na polích a hlavně na zahrádkách nejrůznější zeleninu a taky ovoce. Pokud chceme v kuchyni experimentovat a jedná se nám nejenom o chuť, ale i o konzistenci, o texturu a chceme korpusy extra vláčné a šťavnaté, tak se fantazii meze nekladou.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší jablečný a hruškový kompot podle babičky Boženky od cukráře Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Okurková sezóna
Ve vlastní šťávě
-
Salmonelóza si v létě volno nebere. Právě naopak
Zdraví v cajku
-
Jak na maso na hamburgery
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Udělejte si hody z jahod!
Kuchařské čarování
-
Máte studené ruce a nohy? Pomůže vám koření galgán
Dámská jízda