Glosa Pavla Maurera
Květiny na talíři, houby pro dlouhověkost nebo exotická zelenina. Pavel Maurer nastiňuje trendy pro rok 2018
Glosa Pavla Maurera
Květiny na talíři, houby pro dlouhověkost nebo exotická zelenina. Pavel Maurer nastiňuje trendy pro rok 2018
Radiožurnál
Víte, co bude ovlivňovat naši i světovou kulinární scénu v příštím roce? Stovky foodkritiků, nutricionistů, kuchařů, ale i chytráků nabízí trendy našeho stravování roku 2018. Kdoví, jaké budou vládnout vůně, ingredience a styly vaření.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Novoroční inspirace k tomu, abychom jedli a pili zdravěji
Kuchařské čarování
-
Ze zeleniny můžete připravit plnohodnotné jídlo, jen je to složitější, říká autor postní kuchařky
Dámská jízda
-
Dokonalí utopenci podle receptu michelinského šéfkuchaře Pavla Pospíšila vás vystřelí do nebe
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Zbytečné pohyby v kuchyni
Ve vlastní šťávě
-
Rakousko: Kaiserschmarrn rozhodně stojí za ochutnání
Na vidličce Romana Pauluse
-
Rozhovor Veroniky Ruppert a Martina Minhy