Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Válečná babička a zbytky v kuchyni
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Válečná babička a zbytky v kuchyni
Radio Wave
Válečná babička dostala svoji přezdívku podle návyků, které jako by patřily do jiné doby. A jsem celkem rád, že mě to tnulo jen trochu a tak pozdě. Začínalo to pochopitelně sléváním a cezením omastku na další využití v kuchyni. Ale to záleželo na stupni kontaminace. Pořadí zpravidla bylo: smažený květák, smažené filé a potom nějaký koláč, u kterého stopové zbytky ryb a zeleniny tolik nerušily.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jedlá soda má mnohá využití. Máme pro vás recept proti pálení žáhy
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jabčatový knedle z Pojizeří
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Magdalena Dobromila Rettigová. Její život se rozhodně neodehrával jen u plotny
Příběhy z kalendáře
-
Ve vlastní šťávě: Hantýrka
Ve vlastní šťávě
-
Zpěv při vaření je dobrý zvyk. Věřím, že pomůže uvařit lepší...
Glosa Pavla Maurera
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Chuť
Ranní úvaha
-
Česko zažívá štrúdlový boom. Vrací se kvalita
Pochoutkový rok