Pochoutkový rok
Česko zažívá štrúdlový boom. Vrací se kvalita
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Kdysi byl štrúdl neodmyslitelnou součástí nedělního nebo svátečního odpoledne bezmála v každé domácnosti, kde ho většinou pekly babičky podle starých rodinných receptů. Dnes většinou sáhneme po balíčku listového těsta, nejlépe už rozváleného a zabaleného přímo v pečicím papíře.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
5 fíglů na krásné kulaťoučké koblihy odhalil cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
Postní polivka ze syrovátky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Rané brambory patří mezi základní potraviny a všichni je milujeme
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Pikantní mexická polévka, kterou uvaříte raz dva. Tenhle zázrak vám vynahradí celý vydatný oběd
Vaříme s Habadějem
-
Eva Kadlčáková: Je mi líto
Fejetony Evy Kadlčákové
-
Kuře s čočkou a jogurtovou omáčkou
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Na zadělávání perníku se dříve používal výluh z růží, přibližuje autorka kuchařky Staročeský perník
Host Radiožurnálu
-
Jan Flaška: Nenechávejte to na zítra
Rozhlasový sloupek
-
Prázdninová jídla od babičky? Chuť, kterou nejde v dospělosti zopakovat
Radioporadna
-
Koledování v Podještědí
Host Dopoledne pod Ještědem