Pochoutkový rok
Česko zažívá štrúdlový boom. Vrací se kvalita
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Kdysi byl štrúdl neodmyslitelnou součástí nedělního nebo svátečního odpoledne bezmála v každé domácnosti, kde ho většinou pekly babičky podle starých rodinných receptů. Dnes většinou sáhneme po balíčku listového těsta, nejlépe už rozváleného a zabaleného přímo v pečicím papíře.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Proč do těsta nikdy nesmíte sníh z bílků došlehat, vysvětluje cukrář Josef Maršálek
Pochoutkový rok
-
„Humor se musí hrát s vážnou tváří.“ Připomeňte si Josefa Abrháma v rozhovoru s Lucií Výbornou
Host Lucie Výborné
-
Bábovka: Nenechte si ujít recept na šlehačkovou bábovku podle maminky Romana Pauluse
Na vidličce Romana Pauluse
-
Pórek: Jak vařit, aby neztratil vitamíny?
Abeceda potravin
-
V Třeboni plyne čas klidněji, tvrdil prozaik a scenárista Roman Ráž
Jihočeši
-
Co pro ni znamená spolupráce na nekonečném seriálu? Odpovídá scénáristka Petra Soukupová
Noční Mikrofórum
-
Na hezký podzim života musíte „zasévat“ už po padesátce, radí kardiolog
Hovory
-
Pekařka Veronika Vavrová: V kynutých koláčích jsme v Evropě naprostá špička
Blízká setkání
-
Tereza Kostková: Nechte plavat všechno, co vás táhne ke dnu
Zálety Aleny Zárybnické
-
Přichází generace, která má na divadlo jiný názor, připomíná Taťjana Medvecká
Stříbrný vítr