Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Tuňák k večeři
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pečený pstruh se slaninou a rozmarýnem. Noblesní ryba české kuchyně má velmi jemné a chutné maso
Vaříme s Habadějem
-
Losos na bylinkách
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jelec tloušť, kulinářsky nepříliš ceněná, ale zajímavá ryba, a pak zastávka u rybářské stráže
Máme rádi zvířata
-
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
-
Kdysi byl v restauracích zakázaný. Dnes se tatarák podává hovězí, telecí i rybí
Glosa Pavla Maurera
-
Kam v Praze na ryby?
Prahou křížem krážem
-
Jehlice rohozobá je ryba se zelenými kostmi. Kde se podivné zbarvení bere?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Tatarský biftek lze jíst dvěma způsoby. Nikdy se nemaže najednou celá topinka, tvrdí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Dobrý rybář chytí rybu i tam, kde jiní tvrdí, že neberou
Příběhy z Vysočiny