Glosa Pavla Maurera
Kdysi byl v restauracích zakázaný. Dnes se tatarák podává hovězí, telecí i rybí
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Pavel Maurer: Dobře upravená domácí ryba dokáže potěšit na těle i na duchu
Glosa Pavla Maurera
-
Těhotnej kuchař: Mým talentem je prořízlá huba. Videa krájení se spoustou keců kolem nemám rád
Host Lucie Výborné
-
Lyžák: 1. díl
Lyžák
-
Karel Michal: Krok stranou
Četba na pokračování
-
Pavlína Křivánková: Chalupa
Četba na pokračování
-
Paradoxy Bílé hory: Velká prohra, nebo velké vítězství? Bitva, nebo jen šarvátka?
Historie Plus
-
Petr Stančík: Zabíjačka zlatého prasátka
Tip mujRozhlas
-
Z pražského zátiší. Zdeněk Řehoř a Jana Hlaváčová v rozhlasové hře na motivy povídky Jakuba Arbesa
Hra na neděli
-
Ve vlastní šťávě: Tuňák k večeři
Ve vlastní šťávě
-
Hřiby: Lze podávat s knedlíkem a světlým masem
Na vidličce Romana Pauluse