Máme rádi zvířata
Jelec tloušť, kulinářsky nepříliš ceněná, ale zajímavá ryba, a pak zastávka u rybářské stráže
Máme rádi zvířata

České Budějovice
Magazín Máme rádi zvířata přinese řadu informací o rybě, která se jmenuje jelec tloušť. I když není kulinářsky příliš ceněna, rozhodně není nezajímavá. Pak bude řeč o činnosti rybářské stráže a přidáme povídání o srnčí zvěři, tedy i o tom, že i na první pohled opuštěné srnče opuštěné není. K poslechu zve Martin Hlaváček.
Martin Hlaváček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Přemnožení zvěře a proč musí sportovní rybáři rychle vracet úlovkové lístky
Máme rádi zvířata
-
Expedice do žaludku. Co všechno v těle ovlivňuje a jak o něj správně pečovat?
Expedice
-
Sázení stromů je móda. Důležitější je ošetřit jeden starý než vysadit stovku mladých, říká ochránce
Natura
-
Na lodi, v kapli i na zámku. Divák nehledá jen pohodlí kinosálu, ale i vztah k místu, kde se promítá
ArtCafé
-
Proč tají ledovce a co se s tím dá dělat?
Zvídavec Evy Sinkovičové
-
Pod hladinu: potápění s ptákem roku polákem velkým, tragický konec tyranosaurů a co po nich zbylo
Planetárium
-
České krajanské spolky zažívají renesanci, říká etnomuzikoložka o vídeňské diaspoře
Studio Leonardo
-
Sto nestoudných stonožek. Pokáč slaví stovku s rozhlasem stylově
Humoriáda
-
Americká sýkora si dokáže zapamatovat tisíce spíží, kde si schovala semena
Laboratoř
-
S chilli olejem jídlo exploduje chutěmi, aniž by bylo přehnaně pálivé, říká jeho výrobce Lukáš Bauer
Ve vlastní šťávě