Máme rádi zvířata
Jelec tloušť, kulinářsky nepříliš ceněná, ale zajímavá ryba, a pak zastávka u rybářské stráže
Máme rádi zvířata

České Budějovice
Magazín Máme rádi zvířata přinese řadu informací o rybě, která se jmenuje jelec tloušť. I když není kulinářsky příliš ceněna, rozhodně není nezajímavá. Pak bude řeč o činnosti rybářské stráže a přidáme povídání o srnčí zvěři, tedy i o tom, že i na první pohled opuštěné srnče opuštěné není. K poslechu zve Martin Hlaváček.
Martin Hlaváček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
18 sokolů už se vylíhlo na komíně českobudějovické teplárny. Ornitologové tam dali speciální budku
Máme rádi zvířata
-
Přežijí nás poslední dinosauři na Zemi?
Natura
-
Pruská armáda se v roce 1866 zastavila u Třeboně, ale vojáci se nakonec dostali až k Lišovu
Vltavín
-
Umělé hráze, těžba ropy a klimatická změna, popisuje zánik mississippské mokřadní delty novinář
Studio Leonardo
-
Lososy zabíjela srážková voda z měst. Zachránila je biočistička na předměstí
Laboratoř
-
Expedice za leteckými veterány
Expedice
-
Ve vlastní šťávě: Kam se poděl losos?
Ve vlastní šťávě
-
Zákeřná delikatesa dorazila do Prahy, láká Pavel Maurer na...
Glosa Pavla Maurera