Máme rádi zvířata
Jelec tloušť, kulinářsky nepříliš ceněná, ale zajímavá ryba, a pak zastávka u rybářské stráže
Máme rádi zvířata
České Budějovice
Magazín Máme rádi zvířata přinese řadu informací o rybě, která se jmenuje jelec tloušť. I když není kulinářsky příliš ceněna, rozhodně není nezajímavá. Pak bude řeč o činnosti rybářské stráže a přidáme povídání o srnčí zvěři, tedy i o tom, že i na první pohled opuštěné srnče opuštěné není. K poslechu zve Martin Hlaváček.
Martin Hlaváček
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Setkání s mistryní světa v rybolovné technice a zajímavosti o parmách a podoustvích
Máme rádi zvířata
-
Divoká zvířata se stěhují do měst – do Prahy nutrie, na africká předměstí hyeny. Proč se to děje?
Natura
-
Nano není mikro aneb Neviditelné plasty kolem nás i v nás. A pravěké objevy z Trmic u Ústí nad Labem
Planetárium
-
Pečený pstruh se slaninou a rozmarýnem. Noblesní ryba české kuchyně má velmi jemné a chutné maso
Vaříme s Habadějem
-
Poslechněte si celý exkluzivní rozhovor s mezioborovým akademikem Václavem Smilem
Leonardo Plus
-
Poradna: Jak na akvaristiku a proč rybičky nepatří do kulatého akvária
Poradna
-
Veterinární poradna: záněty tlapek, psí nespavost, špatný růst zubů
Náš host
-
Dobrý rybář chytí rybu i tam, kde jiní tvrdí, že neberou
Příběhy z Vysočiny
-
Ve vlastní šťávě: Tuňák k večeři
Ve vlastní šťávě