Pochoutkový rok
Tatarský biftek lze jíst dvěma způsoby a nikdy se nemaže najednou celá topinka, tvrdí Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Tatarský biftek je oblíbená pochutina, nicméně měli bychom být obezřetní v tom, kde si ji budeme dávat. Vzhledem k tomu, že jde o tepelně neupravené maso, tak bychom si ho měli objednat pouze v naprosto spolehlivých a dobrých restauracích. Víte, jak ho konzumovat? Radí Ladislav Špaček.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Anglická slanina opravdu pochází z Anglie, ale ta česká je jiná
Pochoutkový rok
-
Vepřová kotleta - oblíbené maso. Je spousta nápadů, co s ní. Zkuste ji zapéct v alobalu se žampióny
Vaříme s Habadějem
-
Steak z krkovice na zelenině
Dobroty Dáši Kubíkové
-
E621, E460 a E415 s příchutí kebabu. Ptejte se, co je uvnitř,...
Glosa Pavla Maurera
-
Máte rádi maso a chcete hubnout? Poradili jsme podle čeho si...
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Maso je přínosné, pokud ho jíme v přiměřeném množství a nejsme nemocní
Co vás zajímá
-
Vynikající bezmasé jídlo můžete ochutnat v Lese – veganském bistru v Děčíně
Ústeckým krajem za dobrým pitím a jídlem aneb Co si u nás dáte a jinde ne
-
Nechybí (téměř) v žádné kuchyni. Jak se ale cibule objevila v českém jazyce?
Okolo češtiny
-
Sladké pečivo s mákem, medem a dalšími dary podzimu
Kuchařské čarování