Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o kávových soutěžích a o tom, k čemu jsou dobré
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Jsou různé přístupy k vaření kávy. Někdo si zalije instantní granule teplou vodou z kohoutku, jiný je schopný uspořádat soutěž o co nejdokonalejší šálek espressa nebo překapávané kávy. V Praze se právě tento víkend bude nést v soutěžním duchu – v pražských Vysočanech se bude konat soutěž Barista roku. O tom, k čemu takové soutěže jsou a proč se přijít podívat jako divák, jsme mluvili s baristou Ondřejem Hurtíkem.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o snové práci recenzenta jídla
Ve vlastní šťávě
-
Vaří i pět minut, hlučí jako vysavač a po některých je cítit voda. Jak vybírat rychlovarnou konvici?
Dva na Dvojce
-
Jídlo do krabičky – a tu vrátit. „Vratné obaly na jídlo neprodukují odpad,“ láká podnikatel Širočka
Hovory
-
Dagmar Ruščáková: Pod sprchou
Nedělní káva
-
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem
-
Studená káva cold brew
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Do kavárny Na Poříčí můžete vyrazit za kávou i květinami
Prahou křížem krážem
-
Na Slovensku vynalezli první čirou kávu na světě. Pije se...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Barista Robert Vašut: Káva se může stát láskou na celý život
Dobrá rada
-
Ubrousek pod miskou s polévkou má svůj význam. Rozhodně neslouží k otírání úst
Pochoutkový rok