Hovory
Jídlo do krabičky – a tu vrátit. „Vratné obaly na jídlo neprodukují odpad,“ láká podnikatel Širočka
Hovory
![Jídlo, večeře, oběd, stravování](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/eda97ec1459559b8444d1eecc5a90846.jpg?h=e5aec6c8&itok=S_lRZaJq)
Plus
Vedle vratných kelímků na kávu se na trhu objevují i obaly na jídlo, které se dají používat opakovaně a vracet do restaurací. REkrabičky nabízí Ondřej Širočka: „Naší konkurencí jsou jednorázové obaly na jídlo. Anebo vlastní krabičky, které si lidé přinesou, ale to je ta lepší varianta a fandíme tomu.“
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Vědecké dobrodružství v Indii: Degustátorům projdou ročně pod rukama tisíce tun kávy
Vědecká dobrodružství
-
Milovníci kávy, pozor! Alternativní kávové kapsle nejsou horší než originál. A ještě ušetříte
Dva na Dvojce
-
Praha se stává rájem vitariánů
Prahou křížem krážem
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o kávových soutěžích a o tom, k čemu jsou dobré
Ve vlastní šťávě
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory
-
Klasický turek vás sice nakopne, je ale plný škodlivých látek
Radioporadna
-
Vietnamská káva s kondenzovaným mlékem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
V Kanadě platí plastovými dolary
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Dagmar Ruščáková: V malém
Nedělní káva
-
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem