Host Dopoledne pod Ještědem
Marie Jirásková a Kristián Kříž - majitelé kavárny
Host Dopoledne pod Ještědem
Liberec
Říká se, že poznat dobrou a kvalitní kávu často znamená, že se k ní prostě musíte propít. Se znalci kávy si připomeneme léta dávno minulá, povíme si, v čem je specifická překapávaná káva, jaké druhy kávy máme my Češi nejraději, jak jde dohromady kvalitní káva s cukrem a se smetanou, podle čeho kvalitní kávu poznáme, a nakolik pandemická doba poznamenala na chod kavárny.
Pavel Kudrna
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Kofein: spojenec při sportu i narušitel spánku. Odbourat přijatý kofein zabere tělu hodiny
Babské rady
-
Káva s mlékem, nebo černá a bez cukru? Pavel Maurer se...
Glosa Pavla Maurera
-
Ve vlastní šťávě: Kavárenské historky
Ve vlastní šťávě
-
Lokaj: Nejlepší káva je 7 až 10 dní po pražení. My pražiči říkáme, že se nejdřív musí „vyprdět“
Hovory
-
Barista Robert Vašut: Káva se může stát láskou na celý život
Dobrá rada
-
Tělový kávový peeling. Slyšíte o této novince poprvé? Odhalte jeho kouzlo mezi prvními
Šarm
-
Za vůní kávy do Muzea Beskyd ve Frýdku-Místku
Křížem krajem
-
Studená káva cold brew
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Cikorka a melta, dvě zdravé alternativy kávy. Určitě si je zamilujete
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové