Ve vlastní šťávě

Ve Vlastní šťávě s Maškrtnicí: „Farmářské“, „selské“ a „domácí.“ Odkud je maso, které kupujeme?

Je nám líto, ale k tomuto audiu již vypršela autorská práva.

Ve vlastní šťávě

Ve Vlastní šťávě s Maškrtnicí: „Farmářské“, „selské“ a „domácí.“ Odkud je maso, které kupujeme?
maso - bio

Radio Wave

Masa spotřebováváme stále víc – jak se k tomu postavit, je jedna z věčných otázek dnešního konzumenta. Dá se zjistit, odkud bůček, kterým se spokojeně cpeme, pochází? Může žít zvíře spokojený život, i když je chované „na maso“? O tom, jak takové maso poznat, jsme mluvili s Michaelou Day, spolumajitelkou pražského biořeznictví, která se stala z právničky řeznicí. Ekologický chov považuje za nezbytnost, líbivá označení potravin jako „farmářské“ ale podle ní zákazníka jen matou.

Více z pořadu

Ostatní také poslouchají