Apatyka
Neviditelní, nebezpeční, všudypřítomní škůdci našeho jídla i zdraví. Na co si dát v létě pozor?
Apatyka
Olomouc
Mikroorganismů je všude kolem nás včetně potravin a surovin nespočet. Vždycky jde o to, kolik jich je, kolik naše tělo „snese“ a především, zda jsme učinili opatření nezbytná k eliminaci takových činitelů. Nemytá zelenina nebo neprohřáté maso se jednou mohou velmi zákeřně vymstít.
Bořek Volný
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Mikroplasty v lidském těle. Co můžou způsobit?
Vinohradská 12
-
V létě je na místě pozměnit jídelníček a některým pokrmům se raději zcela vyhnout
Doktorská rada
-
Kompostuj – pro lepší svět. Jde to i v bytě na sídlišti
Dopolední Radiožurnál
-
Co posílí naši imunitu? Betaglukany, syntetické vitamíny, nukleotidy nebo bakteriální lyzáty?
Expedice
-
Nerovnováha střevního mikrobiomu může spustit deprese. Jezte zelí, pijte kefíry
Dva na Dvojce
-
Zelené světy
-
Maso je přínosné, pokud ho jíme v přiměřeném množství a nejsme nemocní
Co vás zajímá
-
Ve vlastní šťávě: Biozelenina je normální!
Ve vlastní šťávě