Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Pomalé vaření vajec
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Pomalé vaření vajec
Radio Wave
Aniž bych si to vůbec uvědomil, připravoval jsem jídlo delší dobu při nízké teplotě už několikrát. Ale jak moc to může být fajn, jsem si uvědomil až při jedné předváděčce v Milevsku s jehněčí kýtou, kterou jsem celý den trápil v parní troubě při teplotě 65 °C, a svou zkušenost potvrdil s vejcem na 65°. Tak se totiž označuje recept Hervé Thise na přípravu jedinečného vejce s konzistencí bílkového želé a žloutkového krému.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Které vejce je nejlepší
Ve vlastní šťávě
-
Prvorepublikové vanilkové rohlíčky podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Jiří Babica: Budu nosit camping salát v kraťasech
Brambora s vejcem
-
Kuřecí prsíčka se žloutkovou omáčkou. Studená večeře nebo předkrm
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Rychlá podmáslová buchta na plech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
O hledání smyslu
Ranní úvaha
-
Jan Flaška: Nenechávejte to na zítra
Rozhlasový sloupek
-
Bramborový kucmoch s vejci
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Odstín žloutku prozradí, jak se slepici žije. Nejlepší je...
Glosa Pavla Maurera