Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Které vejce je nejlepší
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Které vejce je nejlepší
Radio Wave
Vejce je svým způsobem fenomén. Každý, kdo pro ně má slabost, má vlastní a těžko napodobitelný způsob, jakým si je připravuje. Jen já si udělám taková tři vejce do skla, jak je mám rád. A kolikrát se mi to nepovede! Mockrát jsem pro někoho udělal vejce míchaná buď moc, nebo málo, máslo jsem měl rozpálit, nebo naopak, solit, nebo nesolit… A to ani nemluvím o omeletách, smažených vejcích, sázených vejcích, zastřených vejcích a dalších úpravách se všemi nuancemi. Ale které vejce je to správné vejce?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě: Pomalé vaření vajec
Ve vlastní šťávě
-
Odstín žloutku prozradí, jak se slepici žije. Nejlepší je...
Glosa Pavla Maurera
-
Prvorepublikové vanilkové rohlíčky podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Tipy do kuchyně: Jak na kynuté těsto, když dojdou vejce, nebo jak správně uskladnit česnek
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Jak ozdobit velikonoční vajíčka? Zkuste drátkování
Dámská jízda
-
Kefír místo mléka, vaření kapusty i chybějící poklička. Babské rady přináší kuchyňské vychytávky
Babské rady
-
Předtuchy
Fouskův svět
-
Tereza Kostková: Houby z jídla nevybírám, ale je mi po nich těžko
Brambora s vejcem