Rozhlasový sloupek
Jan Flaška: Nenechávejte to na zítra
Rozhlasový sloupek
![Pomazánka z červené řepy může být na stole za 20 minut](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/b39228951c6ddf93b7a1728d4dcecd8e.jpg?h=a807c8f6&itok=FFrI46wg)
České Budějovice
Dneska jsem připravoval večeři pro celou rodinu. Netvrdím, že jsem kdovíjaký kuchař, ale když už se pustím do vaření, snažím se vařit zdravě, chutně, rychle, s minimem surovin a za použití co nejmenšího počtu kusů nádobí, a to v přesně obráceném pořadí.
Jan Flaška
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sto nestoudných stonožek. Pokáč slaví stovku s rozhlasem stylově
Humoriáda
-
Vepřové maso na cibuli
Dobroty Dáši Kubíkové
-
O hledání smyslu
Ranní úvaha
-
Jak napravit připálené a přesolené pokrmy?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Krůtí závitky plněné zelím a rýží aneb Když vás řízek už omrzí, maso krásně zarolujte. Dobrou chuť!
Vaříme s Habadějem
-
Antonín Pelíšek: Vaření
Rozhlasový sloupek
-
„Největší nástraha je pro mě jídlo.“ Omeletky Haliny Pawlowské o nástrahách
Omeletky
-
Ve vlastní šťávě: Ergonomická kuchyně pracuje pro vás
Ve vlastní šťávě
-
Koktejl
-
Jiřího Holečka přezdívaného Krakonoš znají všichni. Zdraví ho pánové v oblecích, maminky s…
Apetýt