Rozhlasový sloupek
Jan Flaška: Nenechávejte to na zítra
Rozhlasový sloupek
České Budějovice
Dneska jsem připravoval večeři pro celou rodinu. Netvrdím, že jsem kdovíjaký kuchař, ale když už se pustím do vaření, snažím se vařit zdravě, chutně, rychle, s minimem surovin a za použití co nejmenšího počtu kusů nádobí, a to v přesně obráceném pořadí.
Jan Flaška
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Sto nestoudných stonožek. Pokáč slaví stovku s rozhlasem stylově
Humoriáda
-
O hledání smyslu
Ranní úvaha
-
Vylepšená pórková polévka
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jak napravit připálené a přesolené pokrmy?
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Krůtí závitky plněné zelím a rýží aneb Když vás řízek už omrzí, maso krásně zarolujte. Dobrou chuť!
Vaříme s Habadějem
-
Antonín Pelíšek: Vaření
Rozhlasový sloupek
-
„Největší nástraha je pro mě jídlo.“ Omeletky Haliny Pawlowské o nástrahách
Omeletky
-
Ve vlastní šťávě: Ergonomická kuchyně pracuje pro vás
Ve vlastní šťávě
-
Koktejl
-
Jiřího Holečka přezdívaného Krakonoš znají všichni. Zdraví ho pánové v oblecích, maminky s…
Apetýt