Pochoutkový rok
Prvorepublikové vanilkové rohlíčky od prababičky Josefa Maršálka se vám nerozpadnou
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Kdo by nemiloval vanilkové rohlíčky. Základem je kvalitní recept, proto v tomto receptu nejsou žádná vejce, ale to podstatné je, nechat rohlíčky po upečení na plechu vychladnout. Pokud je budete obalovat horké, budou se vám lámat. Když dodržíte uvedený postup, upečete dokonalé rohlíčky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Odstín žloutku prozradí, jak se slepici žije. Nejlepší je...
Glosa Pavla Maurera
-
Ve vlastní šťávě: Které vejce je nejlepší
Ve vlastní šťávě
-
Treska po katalánsku. Můžete ji podávat třeba s opečenou bagetou, posypanou tymiánem nebo bazalkou
Vaříme s Habadějem
-
Pomeranče - přírodní lék na krvácení dásní. Jejich pojídáním navíc bojujete proti demenci a…
Přírodní lékárna
-
Výběr týdne: kondice knižního trhu, popularita vinylových desek, dílo režiséra Francoise Truffauta
Akcent
-
Sladké pečivo s mákem, medem a dalšími dary podzimu
Kuchařské čarování
-
V kulturním magazínu Kultura Plus vám představíme nové výstavy Národní galerie - mimo jiné té od…
Kultura Plus
-
Vejce nasladko? V záhřebské restauraci připravují vejce na...
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Salát s vejci
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Jahodová marmeláda jak ji připravovaly naše babičky
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou