Pochoutkový rok
Prvorepublikové vanilkové rohlíčky od prababičky Josefa Maršálka se vám nerozpadnou
Pochoutkový rok

Rádio vašeho kraje
Kdo by nemiloval vanilkové rohlíčky. Základem je kvalitní recept, proto v tomto receptu nejsou žádná vejce, ale to podstatné je, nechat rohlíčky po upečení na plechu vychladnout. Pokud je budete obalovat horké, budou se vám lámat. Když dodržíte uvedený postup, upečete dokonalé rohlíčky.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Dokonalý dort závisí na rovně upečeném korpusu, připravte ho podle Josefa Maršálka
Pochoutkový rok
-
Šéfkuchař Roman Paulus: Na Vánoce dbám na výběr ryb a rozdělení práce
Pochoutkové Vánoce
-
Vánoční výzdobu, zvyky a tradice poskytuje předvánoční prohlídka státního zámku v Náchodě
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Adventní závin s marcipánem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Co všechno bychom si měli uvědomit, když nás bolí hlava? Souvisí spolu bolesti hlavy a jídlo?…
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Nic proti kaprovi, ale nemusíme se jím nacpat, říká kuchař Jiří Horák
Ve vlastní šťávě
-
S vůní tradice: Tipy pro vánoční stůl. O vánoční zvěřině s šéfkuchařem Filipem Sajlerem
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
Hlavní zásadou vánočního hodování je nemíchat všechny dobroty dohromady
Doktorská rada
-
Masové kuličky se zelím si určitě všichni zamilují. A vám se přitom budou vařit snadno i rychle
Vaříme s Habadějem
-
Předvánoční Kuchařské čarování – punč, cukroví a bramborový salát
Kuchařské čarování