Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Diktát trendů nemůže za vaše zpackané kulinářství
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Diktát trendů nemůže za vaše zpackané kulinářství
Radio Wave
Často v poslední době slýcháme rozličné doporučení, tipy a mudrosloví, které mají pomoct hostům restaurací a zároveň odlišit tu správnou gastronomii od té špatné. Pracovně je můžeme nazvat „nepsanými pravidly“ a společně se jim podíváme na zoubek.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Krabičkový systém stravování je pro některé hubnoucí spásou
Hubněte zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí o snové práci recenzenta jídla
Ve vlastní šťávě
-
Jiří Březina starší: Mobilní stigma
Rozhlasový sloupek
-
Jak poznat dobrou restauraci? Podle počtu jídel v menu i podle ubrusů
Návod na etiketu
-
Pochoutky s Kateřinou Cajthamlovou
Pochoutky na talíři
-
Mušle na několik způsobů: Jak na to, poradí šéfkuchař Ondřej Koráb
Náš host
-
Největší problém bude v gastronomii s personálem. Lidé jsou demotivovaní, tvrdí šéf restaurace Štift
Hovory