Návod na etiketu
Jak poznat dobrou restauraci? Podle počtu jídel v menu i podle ubrusů
Návod na etiketu
České Budějovice
Pokud chceme někoho, na kom nám záleží, pozvat na oběd nebo večeři, často stojíme před otázkou, jakou vybrat restauraci. Podle čeho poznat dobrý podnik, radí odbornice na etiketu Alena Špačková.
Ivana Šimánková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
U večeře se správnou výslovností
Čeština na vlnách
-
Co v restauraci spadne na zem, přestává existovat, velí etiketa
Návod na etiketu
-
Kompot: Jak podle etikety jíst ovoce, které má pecku? Postup oddělení pecky je jazykové cvičení
Pochoutkový rok
-
Pavel Maurer: V naší zemi by číšníci měli umět česky
Glosa Pavla Maurera
-
Ve vlastní šťávě: Diktát trendů nemůže za vaše zpackané...
Ve vlastní šťávě
-
Stravování podle ročních období? Důležité jsou sezónní, fermentované a lokální potraviny
Host Dopoledního expresu
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Ondřej Konrád: Vysílaní pracovníci coby obchod?
Názory a argumenty
-
Kuře na paprice
Dobroty Dáši Kubíkové