Návod na etiketu
Jak poznat dobrou restauraci? Podle počtu jídel v menu i podle ubrusů
Návod na etiketu
České Budějovice
Pokud chceme někoho, na kom nám záleží, pozvat na oběd nebo večeři, často stojíme před otázkou, jakou vybrat restauraci. Podle čeho poznat dobrý podnik, radí odbornice na etiketu Alena Špačková.
Ivana Šimánková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
V restauraci si jako první objednává nejvýznamnější osoba, v páru tedy žena
Návod na etiketu
-
U večeře se správnou výslovností
Čeština na vlnách
-
Kompot: Jak podle etikety jíst ovoce, které má pecku? Postup oddělení pecky je jazykové cvičení
Pochoutkový rok
-
Pavel Maurer: V naší zemi by číšníci měli umět česky
Glosa Pavla Maurera
-
Ve vlastní šťávě: Diktát trendů nemůže za vaše zpackané...
Ve vlastní šťávě
-
Ondřej Konrád: Vysílaní pracovníci coby obchod?
Názory a argumenty
-
Stravování podle ročních období? Důležité jsou sezónní, fermentované a lokální potraviny
Host Dopoledního expresu
-
Méně obědů i hostů, málo večeří. To je současný obrázek velké části restaurací v podhůří Krkonoš
Zprávy pro Královéhradecký kraj
-
Stravenkový paušál budí vášně
Zaostřeno