Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Bezpočet neodolatelných druhů čočky
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Bezpočet neodolatelných druhů čočky
Radio Wave
Proběhla nám tady nedávno čočka hnědá, tedy správně řečeno čočka jedlá. Taková, na kterou jsme zvyklí z krámu, ta čočka, kterou vkleče přebírala Popelka, aby potom směla na diskotéku. Ta, která se stala příčinou smutné skutečnosti, že pro většinu lidí je hnědá čočka prostě na černé listině. Svědčily o tom i reakce posluchačů. Ale ona naštěstí není jen jedna čočka.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Jelení kýta na víně od Jaroslava Sapíka
Pochoutkový rok
-
Ve vlastní šťávě: Kouzelné obilí
Ve vlastní šťávě
-
Dagmar Ruščáková: Ubrusy
Nedělní káva
-
„Oběd za dvě koruny a nejlepší jahodový koktejl,“ vzpomínají Polední sirény na bývalý automat Koruna
Polední sirény
-
Nejen o skandálech s Vaškem Šandou. Omeletky Haliny Pawlowské
Omeletky
-
Pikantní mexická polévka, kterou uvaříte raz dva. Tenhle zázrak vám vynahradí celý vydatný oběd
Vaříme s Habadějem
-
Krevetka není jídlo, je to kamarád. Michal Staněk si rozumí se sladkovodními krevetkami
Host ve studiu