Pochoutkový rok
Jelení kýta na víně od Jaroslava Sapíka zaujme chutí černých jeřabin
Pochoutkový rok
Rádio vašeho kraje
Černé jeřabiny dodají jídlu ojedinělý nakyslý šmak. Jelení maso se rozpadá jako dort. Víno dodá nasládlou chuť. Je to jako byste jedli jemnou panenku s příchutí delikátní paštiky. Důležité je pohrát si se základem, který se připravuje podobně jako na svíčkovou. Zkusíte to?
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Křupavé bramboráky s uzeným podle Patrika Rozehnala
Pochoutkový rok
-
Od Karla jsem vycvičená na větu: Bude to tak a tak, směje se Hana Heřmánková
Zálety Aleny Zárybnické
-
Odborníci řadí krůtu mezi superpotraviny. Zkuste si připravit krůtí steaky s bylinkovou krustou
Vaříme s Habadějem
-
Dětství, cesta k hudbě i popularitě a lidé, které na ní potkal, ve vzpomínkách zpěváka Karla Hály
Světla ramp
-
Pálivé kuře na citrónech
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Návštěva
-
S vůní tradice: Příběh divočáka. O přípravě zvěřiny s kuchaři Jaroslavem a Pavlem Sapíkovými
S vůní tradice: Příběhy potravin
-
BONUS: Jak se měnil hlas Karla Gotta? Ze zakřiknutého hošíka sebevědomá hvězda
Četba na pokračování
-
Vlčí děti. Příběh sirotků, jimž poválečná nenávist vzala vše
Radiodokument
-
Jak správně připravit maso vařené, uzené a na co nezapomenout u ryby
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové