Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Kouzelné obilí
Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě: Kouzelné obilí
![Rýžové pole](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/02273218.jpeg?h=b69e0e0e&itok=ry9hVKwf)
Radio Wave
No a pro ty, co si hrají na tu sezonu, dneska zdrbnem obilí. Zrovna nedávno jsem otevřel nějakou kuchařku (a nekoupil si ji, protože byla děsně drahá) a s potěšením jsem viděl, že do arzenálu našich předních šéfkuchařů se dostal kuskus. To tedy není právě obilnina – kuskus je těstovina, ale i tak je to velký pokrok v zemi, kde se jako příloha uznává brambora na deset způsobů, knedlík nebo nok.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Neumím si představit lepší školu,“ říká vítězka televizní kuchařské soutěže Kristína Nemčková
Ve vlastní šťávě
-
„Hrachovou kaši jsem konzumovala ve škole snad jako jediná.“ Omeletky Haliny Pawlowské o jídle
Omeletky
-
Dagmar Ruščáková: Motivace
Nedělní káva
-
Udělejte si pikantní kuřecí játra s rýží. Bude to taková nostalgická vzpomínka na naše dětství
Vaříme s Habadějem
-
Eintopf – oběd z jednoho hrnce
Dobroty Dáši Kubíkové
-
O hledání smyslu
Ranní úvaha
-
Bramborový bezlepkový kubča Aleny Budíkové
Pochoutkový rok