Ve vlastní šťávě
Nejlepší velikonoční dezert je mrkvový dort, říká veganská cukrářka Petra Stahlová
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Petra Stahlová je cukrářkou a lektorkou veganského vaření a pečení. I když sama příliš sladkostí nesmí, baví ji francouzská cukrařina i možnost předávat nejen umění sofistikovaných dezertů dál. Poté, co se sama stala vegankou, změnila i směřování svých kurzů a dnes vaří i peče čistě rostlinně, ať už jde o dorty, mazance nebo beránky.
Juliana Fischerová
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Máslo utluče chuť ovoce. I francouzská cukrařina jde dělat vegansky
Ve vlastní šťávě
-
Zkuste v létě tvořit s Monikou Brýdovou i na sporáku
Dámská jízda
-
Jak omezit nekontrolované přejídání? Jez do polosyta, pij do...
Glosa Pavla Maurera
-
Vaření s kopřivami a klíčení čočky nebo fazolek, tedy příprava té nejčerstvější zeleniny
Kuchařské čarování
-
Grilované cukety s bulgurem
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Škola v Bydhošti ukazuje Polsku: jde to i bez sladkostí
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Holky z Hollywoodu kecaj, myslí si herečka Ilona Svobodová. Jejím receptem na krásu je optimismus
Dopolední host
-
Červená řepa: Je zdravá a dá se připravovat na mnoho způsobů
Na vidličce Romana Pauluse
-
Ragú ve staré francouzštině znamená „povzbudit chuť“. Zkuste žampionové ragú s pošírovanými vejci
Vaříme s Habadějem