Ve vlastní šťávě
Ve vlastní šťávě s Maškrtnicí: Máslo utluče chuť ovoce. I francouzská cukrařina jde dělat vegansky
Ve vlastní šťávě
Radio Wave
Petra Stahlová se na kurzu nedaleko francouzského Lyonu naučila klasické francouzské cukrařině, poté vedla své zakázkové cukrářství a oblíbené kurzy konzervativního pečení plného másla, smetany a žloutků. Většinu života byla vegetariánkou, mléko a vejce vynechávala spíše ze zdravotních důvodů. Minulý rok se stala vegankou, másla se už nedotkne ani ona, ani její žáci – a Petřiny dezerty vypadají překvapivě stále stejně dobře jako předtím.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Nejlepší velikonoční dezert je mrkvový dort, říká veganská cukrářka Petra Stahlová
Ve vlastní šťávě
-
Zkuste v létě tvořit s Monikou Brýdovou i na sporáku
Dámská jízda
-
Jak omezit nekontrolované přejídání? Jez do polosyta, pij do...
Glosa Pavla Maurera
-
Červená řepa: Je zdravá a dá se připravovat na mnoho způsobů
Na vidličce Romana Pauluse
-
Jehněčí, kůzlečí a telecí na mnoho způsobů
Kuchařské čarování
-
Škola v Bydhošti ukazuje Polsku: jde to i bez sladkostí
Zápisník zahraničních zpravodajů
-
Pavel Trávníček: Začalo to bílými punčoškami
Brambora s vejcem
-
Buchty: Vegetariáni nejí jen zrní, proboha
Buchty