Pochoutkový rok. Kulinární magazín pro všechny milovníky dobrého jídla
Doporučujeme
-
S banánem téměř všichni chybujeme. Oloupat a sníst ho ve společnosti je oříšek, říká Ladislav Špaček
-
O radosti z jídla i ze života: Alergie. Jak hledat alergeny v potravinách a co dělat v restauracích
-
Litinový pekáč se smaltem je český vynález, který si chválily už naše praprababičky
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 5. 5. 2024
-
O radosti z jídla i ze života: Celiakie. Jak se projevuje a v čem všem najdeme lepek?
-
Poslechněte si: Pochoutkový rok 12. 5. 2024
-
Prosím, už neučte děti mlčet u jídla, při stolování se musí mluvit, tvrdí Ladislav Špaček
-
Uzené s povidlovou omáčkou uvařil Rudolf Cibulka
-
Hlávkový salát znali už v 16. století, dnes ho pěstují také na největší salátové farmě na Moravě
-
Kohoutí hřebeny plněné mákem a ořechy upekla Dagmar Talášková
-
Kuchařské čarování
Pravidelná porce inspirace a receptů pro všední i sváteční…
Vaříme s Habadějem
Každou sobotu dopoledne vaříme v přímém přenosu. A přejeme…
-
Dobroty Dáši Kubíkové
Každý všední den v 9:30 a v 15:30 hodin pro vás máme zajímavé…
Pochoutky na talíři
Rozhlasové vaření a talk-show s profesionálním kuchařem a…
-
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
Staročeské recepty vždycky zaujmou a leckterá kuchařka je někdy…
Vaříme se Slávkou
Svíčková vaší maminky je nejlepší na světě, meruňkové řezy tety…
Vesele a zdravě s Kateřinou Cajthamlovou
Poslouchat
Mohlo by vás zajímat
-
Když děláte s masem, dostanete chuť na sladké. A při dortu zase na maso, směje se kuchař Lukáš Ende
-
Když jsem vařil pro indonéskou prezidentku, měla osobního ochutnávače, vzpomíná šéfkuchař Pípal
-
Snoubení chutí je v gastronomii velmi důležité, je přesvědčený šéfkuchař Robert Sklenář
-
Jak neplýtvat v kuchyni potravinami
-
Plýtvání. Co všechno po nás zbývá, když se oblékneme, najíme a pobavíme?
-
Microgreens umožňují lidem konzumovat zeleninu hned po jejím ustřižení, doporučuje Miroslav Hlubuček
-
Má rád humor i humra: Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Bučkem
-
Kuchařská krasojízda Kristíny Nemčkové. Michelinské restaurace jsou skvělá zkušenost, chválí si
-
Šéfkuchař Emanuele Ridi: Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila“
-
Vajíčka jsou vajíčka. Jsou těsta, ve kterých jsou nezastupitelná, zdůrazňuje gastronomická novinářka
-
Když děláte s masem, dostanete chuť na sladké. A při dortu zase na maso, směje se kuchař Lukáš Ende
Povídáme si o jídle a vaření, protože u nás máme skvělé kuchaře…
Když jsem vařil pro indonéskou prezidentku, měla osobního ochutnávače, vzpomíná šéfkuchař Pípal
„Je hezké vařit pro Michaela Douglase, Roberta De Nira nebo…
-
Snoubení chutí je v gastronomii velmi důležité, je přesvědčený šéfkuchař Robert Sklenář
Liberecký šéfkuchař Robert Sklenář dělá v současné době svým…
Jak neplýtvat v kuchyni potravinami
Každý rok se v České republice vyhodí milion tun potravin. Při…
-
Plýtvání. Co všechno po nás zbývá, když se oblékneme, najíme a pobavíme?
Dnešní styl života produkuje nadměrné množství odpadu a většině…
Microgreens umožňují lidem konzumovat zeleninu hned po jejím ustřižení, doporučuje Miroslav Hlubuček
Rozhlasová kavárna se na chvíli proměnila v krásný zelený bar…
-
Má rád humor i humra: Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Bučkem
Český šéfkuchař Michal Buček má za sebou pracovní zkušenost z…
Kuchařská krasojízda Kristíny Nemčkové. Michelinské restaurace jsou skvělá zkušenost, chci se učit od nejlepších, chválí si
V sedmnácti vyhrála soutěž MasterChef Česko a vydala knihu…
-
Správná pizza? „To je ta neapolská, protože tam se narodila,“ vysvětluje italský šéfkuchař Emanuele Ridi
Italská kuchyně používá při vaření víno. „Bílé i červené…
Vajíčka jsou vajíčka. Existují těsta, ve kterých jsou nezastupitelná, zdůrazňuje gastronomická novinářka Jitka Rákosníková
Gastronomická novinářka Jitka Rákosníková stála u zrodu…
Audio na téma: