Apetýt
Má rád humor i humra: Rozhovor s šéfkuchařem Michalem Bučkem
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Šéfkuchař Puppu: Chceme dělat kuchyni, která bude vyhlášená a dostupná
Náš host
-
Aby za těch 60 let, co spolu hrajeme, všechno fungovalo na jedničku? Nesmysl, smějí se Ulrychovi
Apetýt
-
Zadělávané dršťky s majoránkou od kulinářského olympionika Martina Slezáka
Pochoutky na talíři
-
Une demi-heure en Tchéquie (11.10.2023)
Une demi-heure en Tchéquie
-
Sokol odjakživa přispívá k národnímu uvědomění, bez něj by Československo nevzniklo, říká historik
Host Radiožurnálu
-
Michal Dalecký v pořadu Kompot: Pokračování Blaníka? Žížalu bych klidně hrál dál
Kompot
-
„Jsem věřící. Ale vše odpouštět nechci.“ Ridina Ahmedová s Arcibiskupem Graubnerem o bílé růži.
Odpustit?
-
Místa v srdci kuchaře Vladimíra Tůmy
Místa v srdci