Pochoutkový rok
Uzené s povidlovou omáčkou uvařil Rudolf Cibulka. Neotřelá kombinace chutí spolu ladí dokonale
Pochoutkový rok
![Uzené se švestkovou omáčkou](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/4c40ace2fb3ee567480f68bd591e98e5.jpg?h=b9af0d62&itok=OBMPZEPg)
Rádio vašeho kraje
Jednoduché, rychlé a vynikající. Povidla, skořice, citron i rum je kombinace, která se překvapivě krásně snoubí. Vývar z uzeného všechny chutě dokonale spojí. Nevšední propojení ingrediencí nám předvedl Rudolf Cibulka z Šošůvky v Jihomoravském kraji. Nabídl typický moravský pokrm, který si zamilujete.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Slané makové čtverečky Jany Prudičové
Pochoutkový rok
-
Nákyp z vařeného citrónu podle receptu z České kuchařky Marie Axamitové z roku 1894
Babiččiny recepty s Vladimírou Jakouběovou
-
Křidýlko, nebo stehýnko? A pak věhlasný čokoládový dezert. Inspiraci pro vaše vaření má Petr Stupka
Kuchařské čarování
-
Bramborové šišky s opečenými meruňkami, vše přelité máslem. Oranžové ovoce, které Češi prostě milují
Vaříme s Habadějem
-
Kuřecí stehýnka s citronem a česnekem. Nebojte se zajímavé kombinace
Vaření s Mirkou Kuntzmannovou
-
Perníkový závin
Dobroty Dáši Kubíkové
-
Rané brambory patří mezi základní potraviny a všichni je milujeme
Domácí štěstí Ivy Hüttnerové
-
Barvení látek přineslo České Lípě slávu. Kartounky připomíná...
Česko – země neznámá
-
Tip