Pochoutkový rok
S banánem téměř všichni chybujeme. Oloupat a sníst ho ve společnosti je oříšek, říká Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
![Banán](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/54330b097139863b8a401bb6f850bcde.jpg?h=417a0f08&itok=tC7it8oY)
Rádio vašeho kraje
Banán konzumujeme běžně. Většinou odtrhneme jeden konec, pak oloupeme slupku a sníme dužninu. Ale při společenské události nebo v restauraci, je to nepatřičné.
Patrik Rozehnal
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Většina z nás by nedokázala v restauraci oloupat banán nebo pomeranč, jak popisuje Ladislav Špaček
Pochoutkový rok
-
Dáváte si pozor, jaké banány kupujete? Pavel Maurer radí, na co se rozhodně zaměřit
Glosa Pavla Maurera
-
Salmonelóza si v létě volno nebere. Právě naopak
Zdraví v cajku
-
Banány pomáhají střevům, jsou vhodné při dietě i pro diabetiky. Využijte je na zdravé dezerty
Přírodní lékárna
-
Bansai! Japonská punková scéna je fenomén
Scéna s Banánem
-
Dagmar Ruščáková: Opojný podzim
Nedělní káva
-
Karel Vrzáček dodržuje pravidlo, že o svátcích musí dostat přilepšeno každý, včetně koní
Příběhy z Vysočiny
-
Letos je příroda o pár týdnů opožděná. Čekáme, že teplé počasí sklizeň jahod zahájí, doufá pěstitel
Host Dopoledne pod Ještědem