Host Dopoledne pod Ještědem
Snoubení chutí je v gastronomii velmi důležité, je přesvědčený šéfkuchař Robert Sklenář
Host Dopoledne pod Ještědem
![Robert Sklenář, šéfkuchař](/sites/default/files/styles/detail/public/rapi/ec02782dbec0c1bb678265f52fa8a195.jpeg?h=01eccac6&itok=0CeV9BAx)
Liberec
Liberecký šéfkuchař Robert Sklenář dělá v současné době svým kuchařským uměním radost na Moravě. Rozhodující pro kvalitu jídla jsou pro něj čerstvost a spolupráce s místními farmáři.
Iveta Kalátová
Přepis epizody
-
Naladili jste se vysílání ČRo Liberec a naším dnešním hostem je Robert Sklenář. Já to ujasním. Robert Sklenář jel zakladatel projektu furt park, mentor české gastronomie. Je členem asociace kuchařů a cukrářů ČR jako šéfkuchař. Grant hotelu Zlatý lev dostal v letech 2016 tento koncept do povědomí veřejnosti. Jeho doménou je česká gastronomie moderním pojetí a hlavně klade důraz na čerstvost a sezónnost surovin. A také podporuje farmáře a české chovatele. Hezky to zní. Vítejte u nás. Dobrý den.
-
Dobrý den. Zdravím vás a posluchače. Tak sedí to všechno na vás, nebo nastala u vás nějaká velká změna? Platí to všechno?
-
Pořád se věnuji gastronomie a doufám, že to ještě.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Brunch česky? Víkendové debužírování. Jde o to nespěchat, usmívá se autor gastromapy Lukáš Hejlík
Host Lucie Výborné
-
Cobain: 1. díl
Cobain
-
Musel jsem se naučit číst lidi, říká producent Hart, dřív blízký spolupracovník Petra Kellnera
Hovory
-
O radosti z jídla i ze života: Celiakie. Jak se projevuje a v čem všem najdeme lepek?
Jezte, ať vám to sluší
-
Lyžák: 1. díl
Lyžák
-
Rychetský: Dohodám s Putinem může věřit jen naprostý blázen nebo hlupák
Osobnost Plus
-
Pracuju jen dopoledne. Odpoledne mám vyhrazené pro život, pochvaluje si herec Antonín Procházka
Blízká setkání
-
Dům číslo 6
Podvečerní čtení
-
Karen Blixenová: Vzpomínky na Afriku
Četba na pokračování
-
Dullahan
Rozluštěné záhady