Studio Leonardo
Pomocí bílkovin, lipidů a dalších látek umíme vyrobit jedlý obal, popisuje chemička Hermanová
Studio Leonardo

Plus
Řešením ekologických i ekonomických problémů spojených s obaly u potravin jsou jedlé obaly. Jaké jsou jejich výhody a jaké překážky jim brání v uvedení na trh, vysvětluje ve Studiu Leonardo Soňa Hermanová z Ústavu technologie potravin Agronomické fakulty brněnské Mendelovy univerzity.
Renata Kropáčková
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
Objem herbicidů a pesticidů v jídle je tristní. Lidé to ale bohužel neřeší, míní ředitel BIO firmy
Studio Leonardo
-
Zdravá výživa: nutriční specialistka Jaroslava Kreuzbergová hovoří o prospěšnosti zelí pro…
Poradíme vám
-
Petr Vodička: Vraždy jako z pohádky
Tip mujRozhlas
-
Bílkoviny z medúz by mohly pomoct s hledáním náhrady za inzulin
Magazín Experiment
-
Ve vlastní šťávě: Voda z vařené cizrny je zázrak pro vegany....
Ve vlastní šťávě
-
Vácha: Pro a zase pro, to jsou argumenty biologů pro GMO potraviny
Leonardo Plus
-
Rozhovor s biologem a genetikem Janem Hejátkem, vedoucím týmu biologů a genetiků na …
Host Lucie Výborné
-
Jídlo dokáže zabít. Chybujeme při jeho skladování, rozmrazování i při domácí konzervaci, upozorňuje
Host Radiožurnálu