Ve vlastní šťávě
„Společnost se polarizuje i v oblasti výživy,“ říkají nutriční terapeuti o aktuálních doporučeních v jídle
Ve vlastní šťávě

Radio Wave
Jak si vybírat informace o výživě? Dá se kombinovat rostlinná a nízkosacharidová strava a jak si rozumí veganství a kulturistika? Poslechněte si rozhovor s Miloslavem Šindelářem a Lukášem Roubíkem z Institutu moderní výživy, kteří se věnují nutriční osvětě nejen ve sportovní sféře a demytizaci různých legend, které kolem jídla panují.
Více z pořadu
Ostatní také poslouchají
-
„Co fungovalo vždycky, nemusí fungovat pořád. Epidemie naučila podniky pružnosti,“ říká šéfkuchařka
Ve vlastní šťávě
-
„Provizorně bydlet? Celý můj život je provizorium.“ DIY bydlení je romantika jen na první pohled
Návštěvníci
-
Zima působí na naši pokožku ještě destruktivněji než léto, musíme se o ni starat velmi pečlivě
Radioporadna
-
Tajemství čínské medicíny? Léčivé houby!
Radioporadna
-
Je výše pokut za zkažené jídlo dostatečná? Zamyšlení Pavla Maurera
Glosa Pavla Maurera
-
Nejen láska, ale i zdraví prochází žaludkem. Jídlo by proto mělo být pestré a vyvážené
Host Dopoledního expresu
-
„Nedám dopustit na přepuštěné máslo!“ Anebo se babičky pletly? 4 největší mýty o rostlinných tucích
Poradna
-
Radit ohledně zdravého životního stylu bude nutriční terapeut Marek Hanza
Náš host
-
B. Bolzano (Těchobuz) - 14. 10. 2007
Putnův jihočeský literární místopis
-
Psycholog a protialkoholní terapeut Miloslav Pleskač - téma: Silvestr a alkohol
Host ve studiu